Manja slova Veća slova RSS

>

Javni poziv za javnu raspravu o Nacrtu zakona o igrama na sreću i nagradnim igrama

Datum objave: 30.12.2020 09:18 | Autor: Ministarstvo finansija

Ispis Štampaj stranicu


Na osnovu člana 15 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija („Službeni list CG“, br. 41/18),

 

MINISTARSTVO FINANSIJA I SOCIJALNOG STARANJA

 

daje na javnu raspravu

 

NACRT ZAKONA O IGRAMA NA SREĆU I NAGRADNIM IGRAMA

 

upućuje

 

JAVNI POZIV

 

građanima, stručnoj javnosti i svim drugim zainteresovanim licima da se uključe u javnu raspravu i daju svoj doprinos u razmatranju Nacrta zakona o igrama na sreću i nagradnim igrama.

 

Javna rasprava će trajati 60 dana od dana objavljivanja javnog poziva.

 

Nacrt zakona o igrama na sreću i nagradnim igrama će biti dostupan javnosti na internet stranici Ministarstva finansija i socijalnog staranja i portalu e-uprave.

Zainteresovani subjekti svoje primjedbe, predloge i sugestije na Nacrt zakona o igrama na sreću i nagradnim igrama mogu dostaviti Ministarstvu finansija i socijalnog staranja  u pisanoj formi na adresu: Stanka Dragojevića, broj 2, 81000 Podgorica ili na e-mail: stevan.brnovic@mif.gov.me,na Obrascu za dostavljanje prijedloga, sugestija i komentara na Nacrt Zakona.

 

Ministarstvo finansija i socijalnog staranja će razmotriti sve pristigle komentare, primjedbe i sugestije i nakon toga sačiniti Izvještaj o sprovedenoj javnoj raspravi.

 

 

U prilogu možete preuzeti:

Program javne rasprave

Nacrt zakona o igrama na sreću i nagradnim igrama

Izvještaj o sprovedenoj analizi procjene uticaja propisa (RIA)

Obrazac za dostavljanje prijedloga, sugestija i komentara na Nacrt Zakona