Manja slova Veća slova RSS

>

Javna rasprava o Nacrtu zakona o osiguranju

Datum objave: 03.02.2021 13:19 | Autor: Ministarstvo finansija

Ispis Štampaj stranicu


Na osnovu člana 15 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija („Službeni list CG“, br. 41/18),

 

MINISTARSTVO FINANSIJA I SOCIJALNOG STARANJA

 

daje na javnu raspravu

 

NACRT ZAKONA O OSIGURANJU

(radna verzija)

 

   upućuje

 

      JAVNI POZIV

 

građanima, stručnoj javnosti i svim drugim zainteresovanim licima da se uključe u javnu raspravu i daju svoj doprinos u razmatranju radne verzije Nacrta zakona o osiguranju, koji je pripremila Agencija za nadzor osiguranja.

 

Javna rasprava će trajati 60 dana od dana objavljivanja javnog poziva.

 

Radna verzija Nacrta zakona o osiguranju će biti dostupna javnosti na internet stranici Ministarstva finansija i socijalnog staranja i portalu e-uprave.

Zainteresovani subjekti svoje primjedbe, predloge i sugestije na radnu verziju Nacrta zakona o osiguranju mogu dostaviti Ministarstvu finansija i socijalnog staranja u pisanoj formi na adresu: Stanka Dragojevića, broj 2, 81000 Podgorica ili na e-mail: stevan.brnovic@mif.gov.me, na Obrascu za dostavljanje prijedloga, sugestija i komentara na Nacrt Zakona.

 

Ministarstvo finansija i socijalnog staranja će, u saradnji sa Agencijom za nadzor osiguranja, razmotriti sve pristigle komentare, primjedbe i sugestije i nakon toga sačiniti Izvještaj o sprovedenoj javnoj raspravi.

 

 

U prilogu možete preuzeti:

Program javne rasprave

Radna verzija Nacrta zakona o osiguranju

Izvještaj o sprovedenoj analizi procjene uticaja propisa (RIA)

Obrazac za dostavljanje prijedloga, sugestija i komentara na Nacrt Zakona