Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

>

ОБАВЈЕШТЕЊЕ ЗА ПРИВРЕДНЕ СУБЈЕКТЕ – регистрација на електронски систем јавних набавки

ОБАВЈЕШТЕЊЕ ЗА ПРИВРЕДНЕ СУБЈЕКТЕ – регистрација на електронски систем јавних набавки
Датум објаве: 13.01.2021 07:42 | Аутор: Министарство финансија

Испис Штампај страницу


Министарство финансија и социјалног старања почело је од 01. јануара 2021. године са примјеном новог електронског система јавних набавки, док ће портал јавних набавки (хттп://портал.ујн.гов.ме/делта2015/логин.јсп) остати у функцији само за започете поступке јавних набавки, који су на истом објављени.

Будући да су наручиоци обавезни да сва обавјештења о јавним набавкама креирају и објављују путем новог система, Министарство финансија и социјалног старања – Директорат за политику јавних набавки обавјештава све привредне субјекте да је неопходно да се региструју на ЕСЈН, како би исти могли пратити обавјештења и учествовати у поступцима јавних набавки.

Регистрација се врши попуњавањем регистрационог формулара, који је могуће преузети на линку: хттп://www.ујн.гов.ме/wп-цонтент/уплоадс/2021/01/Упуство-за-попуњавање-Понуђачи.доцx, као и регистрацијом на хттп://цејн.гов.ме.

Неопходно је да подаци унијети на регистрационом формулару и подаци који буду унијети у систем буду истовјетни, како би администратори Директората одобрили регистрацију понуђача.

Испуњени формулар је потребно доставити  поштом, на адресу Директората (ул. Слоободе бр.2 – Бизнис центар Хилтон) , потписан и овјерен од стране овлашћеног лица привредног субјекта, или у електронској форми, потписан сертификованим електронским потписом на е-маил: александар.михаљевиц@миф.гов.ме.

Горе наведено је неопходно, како би главни системски администратори одобрили регистрацију и омогућили даљи рад понуђача у ЕСЈН, о чему ће привредни субјекти добити потврду на е-маил наведен у регистрационој форми.

Електронски систем јавних набавки резултат је пројекта “Имплементација електронског система јавних набавки” који се започет 2018. године уз подршку Европске комисије, а финансиран из ИПА средстава.