Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

>

Позив за достављање биографија

Датум објаве: 18.01.2021 14:00 | Аутор: Министарство финансија

Испис Штампај страницу


Од објављивања Одлуке о оснивању друштва са ограниченом одговорношћу за транспорт путника и робе у ваздушном саобраћају „ТоМонтенегро“ (Закључак Владе број 07-5752 од 30. децембра 2020. године), Влада Црне Горе је контактирана од стране великог броја стручњака који раде у нашој земљи, као и у иностранству, са жељом и визијом да лично допринесу развоју нове националне авио компаније.

Имајући на уму важност, као и хитност ситуације, а водећи се начелима једнаких шанси за све, меритократије и транспарентности, Влада Црне Горе је отворена за темељне разговоре са сваким ко сматра да снагом своје биографије, као и пратећом визијом може допринијети успостављању и развоју компаније „ТоМонтенегро“ доо.

Влада Црне Горе ће размотрити биографије, као и пропратна писма од свих заинтересованих лица која испуњавају доље наведене критеријуме.

Биографије доставити на сљедећу адресу: 2монтенегро@гов.ме са назнаком: ТоМонтенегро Моја Визија.

 

Потребне квалификације :

 

· Искуство на руководећој позицији најмање 5 година у авио-индустрији, финансијама/ревизији, продаји/маркетингу, привредном праву или сектору туризма;

· Високо образовање (основне студије), док су магистарске/мастер студије додатна предност;

· Познавање енглеског језика, минимум на нивоу Б2, док је ниво Ц1/Ц2 додатна предност;

· Познавање још једног страног језика сматраће се додатном предношћу;

· Међународно радно искуство сматраће се додатном предношћу;

· Информације о додатним постигнућима и наградама биће додатно вредноване.

 

Рок за слање пријава је петак, 22. јануар 2021. године. Пријаве послате након тог рока неће бити узете у обзир. Разговори са потенцијалним кандидатима ће се обављати 25. и 26. јануара 2021. године.

Влада Црне Горе ће темељно размотрити све релевантне предлоге, и примијенити строге критеријуме приликом одабира потенцијалних кандидата, и донијети одлуку на сједници заказаној за 28. јануар 2021. године.